Cum scapam de herpes repede

Share

cum scapi de herpes

imagine jpge

herpesul oral (la gura)

la gura

De multe ori avem surpriza sa ne trezim dimineata cu herpes lSe intimpla uneori cind ne trzim ss  observam ca avem besicute pe buze si spunem ca peste noapte ne-a fost sete .Nu acesta este adevarul. Herpesul este un virus numit Simplex . Acest virus  favorizeaza aparitia unei leziuni la buze. Mai exista un virus care provoaca aparitia herpesului genital dar despre el vom vorbi intr-un alt articol.

Herpesul la gura apare printr-o singura basicuta care in scurt timp devine mare si capata o culoare rozacee fiind foarte dureroasa. Dupa 24 de ore ea sa multiplicat si veti avea o grupare de basicute marunte de culoare galben deschis.Toate aceste basicute se vor sparge singure in decurs de 3 zile si vor forma o crusta (o coaja) care va sta pe buza  aproximativ 10 zile.

Acest virus (herpes) fiind contactat nu va mai disparea  din organism si veti avea mereu probleme.

 vindecam herpesul oral!

Florile de galbenele este cel mai bun remediu pentru-ca au proprietati antiseptice cit si antiinflamatoare nu dau voie herpesului sa se inflameze. Folositi crema de galbenele care poate fi cumparata din farmacie la un pret rezonabil sau o puteti procura din magazinul cu produse naturiste.

Aceasta crema  poate fi preparata chiar la voi acasa :

Luati un pumn cu flori de galbenele pe care le puneti intr-un vas cu unt tpoit 300 g sau grasime de pasare. Puneti flacara aragazului mica lasati 20 de minute timp in car amestecati apoi luati vasul de pe foc si asteptati pina ziua urmatoare cind reincalziti compozitia o strecurati si o turnati intr-un recipient (borcan) preferabil de culoare inchisa  poate fi folosita doar 1an dupa care isi pierde proprietatile.

Propolis pentru virusul herpetic

Tinctiura de propolis poate fi folosita cu succe pentru a scapa de herpes. Tamponati locul cu pricina . Veti observa ca intr-un timp scurt va aparea o crusta ( coaja) astfel incepe vindecarea. Propolisul contine aminoacizi , minerale  si antibiotice. (nu rupeti coaja formata).

Usturoiul pentru herpes

Un remediu natural care se afla la indemina fiecarui dintre noi este usturoiul. Taiati un catel si puneti pe herpes trebuie sa insistati chiar daca va ustura pentru-ca vindecarea va fi rapida.

 Scapa repede de herpes

Este contra indicat sa folositi pentru herpes spirt, antibiotice pentru-ca va usca prea repede  herpesul si nu este indicat.

Este recomandat ceaiul din plante -tri frati patati pentru-ca anume aceasta planta curata toxinele din singe. Echinaceia se poate si ea folosi cu mare succes are proprietati anti virale si anti herpetice ,beti 3 cani de ceai pe zi.

 Facetil cunoscut articolul pentru a se-trata si alte persoane care au herpes oral. Cei interesati. Pentru mai multe informatii ma puteti contata si pentru alte tipuri de herpes ex.genital, simplex etc

Datimi un like pe prima pagina.

 

 

Share

Salut spune ceva